Overige diensten

Naast poedercoaten, natlakken, metalliseren en glasparelstralen levert Meulendijks ook overige diensten. Sommige zijn een voorbehandeling andere een service die we bieden, deze vind u hier onder overige diensten.

Mobiel stralen

Mobiel stralen

Bij te grote constructies of bedrijfspanden kunnen wij altijd op locatie komen werken. Dit wordt vaak gedaan als de transport kosten te hoog zijn.

Mechanisch voorbehandelen

Mechanisch voorbehandelen

Bij Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond BV. maken gebruik van 2 straal manieren, pneumatisch stralen en werpstralen.

Container service

Container service

Grote of kleine containers maakt niet uit. We stralen elke soort container die er is daarnaast voorzien we de containers van 2 lagen verf.

Transport

Transport

Indien wenselijk verzorgt Meulendijks straal- en conserveringsbedrijf ook het transport van uw materialen die behandeld gaan worden.

Art-coat

Art-coat

Naast onze andere diensten verzorgen wij ook al het poedercoatwerk of eventueel spuitwerk voor uw beursstand of tentoonstellingsbouw.

Thermal spray aluminum

Thermal spray aluminum

Thermal spray aluminium ook wel TSA genoemd, is het thermisch aanbrengen van een aluminiumlaag op gestraald materiaal.

Voorbehandeling

Voorbehandeling

Onder voorbehandelen verstaan we het verwijderen van vuil, vet , roest, walshuid, en andere verf-onvriendelijke vervuilingen.

Maskeren/inpakken

Maskeren/inpakken

Als iets door ons is gepoedercoat, moet het goed ingepakt worden om transport, laad- en losschade te voorkomen. Anders is er kans op schade.