info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Mobiel stralen

Mobiel stralen en gevel stralen

Betonstralen of –frezen, zodat uw oprit of bedrijfsterrein er weer als nieuw uitziet of de gevel van uw huis, constructie of een bedrijfspand nieuw leven inblazen? Ook dat kan. Met de mobiele straalinstallatie van Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. kunnen klanten op elke gewenste locatie geholpen worden. Mobiel conserveren wordt vaak gedaan als de transport kosten te hoog zijn, de te conserveren delen te groot zijn om ze te vervoeren of als de delen vast staan en niet verplaats kunnen worden.

Veel voorkomende projecten zijn tanks of silo’s die inwendig behandeld moeten worden, vaak zijn dit voedersilo’s of mestsilo’s. Maar denk ook aan zwembaden complete zandwas installaties, puinbrekers etc.

Ook gevel stralen of huizen stralen komt steeds meer terug in Nederland. Dit komt doordat gevel stralen een erg mooi resultaat geeft, en er geen gebruik hoeft worden gemaakt van chemische middelen.

Op deze pagina vind u enkele foto’s van de vele projecten die we in de loop der jaren samen met onze klanten hebben mogen realiseren.

Andere vormen van stralen

Waar we in 1980 mee zijn begonnen en nog steeds actief mee bezig zijn is weer opnieuw aan het opkrabbelen in Nederland.

Het stralen van eikenhout wordt steeds meer gevraagd. Vaak is het een eikenhouten constructie vol zit met vocht kringen en deze moeten verwijderd worden om het eikenhout weer een mooi uiterlijk te geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.