info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Gevel stralen

Het mobiel stralen van gevels, houtconstructies of bedrijfspanden

Waar we in 1980 mee zijn begonnen en nog steeds actief mee bezig zijn is weer opnieuw aan het opkrabbelen in Nederland. We hebben het hier over het reinigen van gevels en het stralen van houtenconstructies. Ook het overspuiten van uw oude gevel kan u overlaten aan Straal- en Conserveringsbedrijf Meulendijks Helmond B.V..

Waarom uw gevel stralen?

Het grote voordeel om uw gevel te laten reinigen door middel van stralen t.o.v. hogedruk reinigen is het constant schurende effect dat uitgeoefend wordt op de gevelstenen. Op die manier wordt alleen de toplaag van de stenen goed gereinigd zonder dat de zwakke plekken van de steen met te veel druk onder handen wordt genomen. Dit voorkomt dat er spleten ontstaan in de steen, die niet meer weg te werken zijn. Er zijn verschillende manieren om een gevel te stralen. Dit kan droog of nat. Vaak wordt er gekozen om een gevel nat te stralen om stofontwikkeling tegen te gaan. Met droog stralen wordt echter een mooier eindresultaat behaald en het straalmiddel blijft niet aan de gevel plakken. Na het stralen is het verstandig om de gevel te impregneren, om zo de vervuiling te vertragen.

Na-isoleren

Oudere huizen die een opknapbeurt nodig hebben zijn vaak ook niet geïsoleerd. Samen met het Na-isolatie bedrijf Isogroen uit het Brabantse Bakel kunnen wij zorgen voor een totaalplaatje betreft het opknappen en isoleren van uw gevel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.