info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poederlakken

Met de professionele behandeling door het poederlakken dat Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. voor u kan verzorgen, beschermt u uw constructies tegen de meest zware omstandigheden. Maak een vuist tegen vocht, roest en andere aantastingen en verleng de levensduur van uw machines, hekwerken en andere grote delen.

Poederlakken verlengen de levensduur

Van de meest zware constructieonderdelen tot aan velgen, door het aanbrengen van poederlakken beschermt u eenvoudig uw materiaal tegenvloed van buitenaf. Zorg ervoor dat regen, wind, zon en andere factoren uw eigendommen niet meer aantasten. Tot wel 10 ton in gewicht en een lengte van 15,5 meter is het mogelijk om op een professionele manier de poederlakken aan te brengen. Daardoor bieden onze professionals altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Ga voor een uitmuntend resultaat

Kies voor onze poederlakken en ga voor een milieubewust, strak en perfect afgewerkt resultaat. Neem vandaag contact met ons op en ga voor een uitstekend resultaat. Stuur een mail naar productie@stralenpoedercoaten.nl, vul ons contactformulier in of kom langs in onze vestiging in Helmond. Naar welke kleur u ook op zoek bent, bij ons vindt u de juiste bescherming, kleurcombinatie en de bijpassende eigenschappen die u wilt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.