info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Velgen

Poedercoaten van aluminium en stalen velgen

Velgen poedercoaten doen we regelmatig bij Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V.. Naast het poedercoaten van stalen velgen wordt er ook steeds vaker gevraagd naar behandelen van aluminium velgen. Het poedercoaten van velgen kan in vele verschillende kleuren, met of zonder blanke lak naar wens van de klant.

Welke velgen worden gepoedercoat?

De grootste stalen tractor velgen of de kleinste aluminium auto velgen maken voor ons geen verschil. Elke maat kan behandeld worden. Bovendien is Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. goed bereikbaar in Helmond in de omgeving van Eindhoven in Noord Brabant.

Wanneer wordt een velg gepoedercoat?

Vaak worden oude auto velgen opgeknapt als ze stoeprandschade hebben, of als ze erg gecorrodeerd zijn. Met tractor velgen is dit vaak het geval als er nieuwe banden op komen. Door het poedercoaten van de velgen krijgt het hele voertuig weer een nieuwe uitstraling.

Hoe worden de velgen gepoedercoat?

Alle velgen worden bij ons eerst ontlakt daarna gestraald met edelcorund, dit geeft een betere hechting dan glasparelstralen omdat hier een iets hogere ruwheid mee bereikt wordt. Vervolgens wordt de velg 3 laags gepoedercoat incl. een blanke lak voor een super gladde afwerking. Speciale matte coatings worden in een 2 of 3 laags systeem toegepast.

Wat kost het poedercoaten van een velg?

De kosten van het poedercoaten van velgen verschillen natuurlijk per geval. Het poedercoaten in een standaard RAL kleur bijvoorbeeld mat zwart of standaard zilver grijs kan voor stalen velgen al vanaf € 60,- per velg. Bekijk onze prijslijst op velgenpoedercoaten.nl voor meer informatie.

Meer weten over de mogelijkheden, of heeft u vragen?

Diverse kleuren

Op deze pagina staan een aantal verschillende speciale kleuren waarmee we velgen gepoedercoat hebben, verder zijn alle RAL kleuren of special coatings mogelijk mits deze op voorraad zijn. Bij het poedercoaten van velgen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van kracht, deze zijn terug te vinden op onze website. Prijzen op deze pagina zijn ex. BTW.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.