info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Vloer coating

Vloer coating. Hoogstwaarschijnlijk heeft u al wel eens van Straal- en Conserveringsbedrijf Meulendijks gehoord. Wij zijn immers dé specialist voor alles wat te maken heeft met stralen en poedercoaten. Met deze conserveringsmethoden helpen wij u om uw objecten beschermd te houden tegen externe invloeden zoals het weer.

U kunt bij ons echter ook terecht voor meer conventionele methoden van conserveren zoals natlakken. Wij zijn niet alleen uitvoerder maar ook adviseur en bepalen vooraf welk verfsysteem het beste bij uw object past. De functionaliteit van verfsystemen verschilt immers enorm en varieert van esthetisch verfraaien tot langdurig beschermen of optimaal reinigbaar maken.

Meulendijks biedt ook diensten aan ten behoeve van het coaten van vloeren, oftewel vloer coating. Of u nu over een vloer van beton of een ander materiaal beschikt, wij kunnen er een verfsysteem op aanbrengen dat uw oude, beschadigde vloer weer een nieuwe en frisse look geeft. Dat maakt de uitstraling van het interieur van een gebouw meteen veel fijner.

Waarom coating aanbrengen?

Een vloer coating, ook wel vloerverf genoemd, is er niet alleen ter verfraaiing maar kan ook een groot aantal functies vervullen. Zo zijn er coatings die een antislip effect hebben. Dat kan handig zijn wanneer er veel met transportmiddelen over de vloer wordt gereden.

Veel soorten coatings hebben tot doel om de vloer meer slijtvast te maken. Doordat de coating een dekkende werking heeft, is de vloer niet langer poreus waardoor vloeistoffen er minder goed in kunnen trekken. Dit verhoogt de reinigbaarheid en de hygiëne. Bovendien zorgt het ervoor dat het ontstaan van verdere poreusheid van de oorspronkelijke vloer wordt tegengegaan.

Men kan zelfs kiezen voor extra sterke twee-componenten coating. Een dergelijke coating zorgt ervoor dat de vloer bestendig wordt tegen chemische stoffen zoals benzine en olie. Vloer coating is in vrijwel iedere kleur mengbaar en draagt dan ook bij aan de uniformiteit van uw interieur.

Bij Meulendijks bent u aan het juiste adres!

Voordat wij een verfsysteem aanbrengen, zoeken we eerst heel goed uit welk soort belasting de vloer in zijn algemeenheid ondergaat. Zo kunnen we u het optimale verfsysteem voor uw vloer adviseren. Wij hebben veel ervaring met het aanbrengen van vloer coatings bij gerenommeerde bedrijven, onder andere binnen de Offshore en Petrochemische industrie.

Binnen dergelijke bedrijven is sprake van aanzienlijke veiligheidsrisico’s. De chemicaliën waarmee gewerkt wordt kunnen immers gevaarlijk zijn voor mensen. Om de onderhoudskosten van vloeren te beperken, kiezen veel van onze klanten ervoor om een vloer coating door ons te laten aanbrengen. Een dergelijke afwerklaag geeft garantie op een ideale conservering van de vloer.

Zoekt u naar een partij die een coating op uw vloer kan aanbrengen, zoek dan niet verder. Maar neem direct contact op met Meulendijks, dé specialist in vloer coating.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.