info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Velgen poedercoaten

Heeft u schade aan de velgen van uw voertuig, laat ze dan door Meulendijks in Helmond poedercoaten. Door middel van de oppervlaktebewerkingstechniek die poedercoaten wordt genoemd, wordt een fraaie en robuuste verflaag op de velg aangebracht. Oneffenheden als gevolg van schade zijn daardoor niet meer zichtbaar. En het zorgt voor aanzienlijk betere bescherming tegen corrosie die ontstaat nadat de velg beschadigd is. De methode van poedercoaten zorgt ervoor dat de dekking zeer gelijkmatig is en tot in elk hoekje en gaatje van de velgen wordt doorgevoerd. Geen enkel stukje oppervlak zal worden overgeslagen.

Het is bijzonder geschikt voor voertuigen die in extreme omstandigheden worden gebruikt zoals voor de velgen van vrachtwagens en tractoren. Het kan in vrijwel elke kleur worden toegepast. Het is dus niet alleen functioneel maar ook esthetisch verfraaiend.

Hoe werkt het poedercoaten van velgen precies?

Poedercoaten is een zogenaamd elektrostatisch verfproces. De gebruikte verf of lak is niet vloeibaar van aard maar poedervormig. Er is sprake van een combinatie van een bindmiddel met een specifiek kleurpigment. Dit poeder wordt met perslucht op de velgen geblazen. Door poeder met een negatieve lading op een geaard object te blazen, blijft het er door het elektrostatisch proces tijdelijk op plakken. De laklaag kan vervolgens worden “afgebakken” door versmelting op het oppervlak in een hete luchtoven. Meulendijks beschikt over alle benodigde, hoogwaardige apparatuur.

Daarom Meulendijks!

Geef uw velgen dus een tweede leven en bescherm ze aanzienlijk beter door ze te laten poedercoaten. Meulendijks biedt een speciale haal- en breng service aan. In een oogwenk heeft u weer fraaie velgen die door het toepassen van het procedé van poedercoaten ook nog eens optimaal beschermd zijn. Neem direct contact met ons op. Heeft u een vraag over het poedercoaten van uw velgen? Wij beantwoorden die graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.