info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Velgen poedercoaten in Eindhoven

Is er schade ontstaan aan (een van) de velgen van uw voertuig in Eindhoven? Dat heeft Meulendijks in Helmond zo verholpen. We lossen dat op door uw velgen te poedercoaten. Poedercoaten is een oppervlaktebewerkingstechniek die kan worden toegepast op uw velgen. Middels dit procedé kunnen wij uw velgen in de regio Eindhoven voorzien van een fraaie en robuuste verflaag. Eventuele schades zijn daardoor niet meer zichtbaar. Door uw velgen door ons in Eindhoven te laten poedercoaten, zijn ze bovendien beter beschermd tegen corrosie.

Poedercoaten zorgt ervoor dat er een zeer gelijkmatige laag op de velg wordt aangebracht. Dat ziet er uiterst verfijnd uit. Bovendien wordt geen enkel hoekje of gaatje via deze bewerkingsmethode overgeslagen. Uw velgen in Eindhoven zullen er weer als nieuw uitzien.

Poedercoaten van uw velgen in Eindhoven, dat doen wij zo:

Zeker wanneer u over voertuigen beschikt die in extreme omstandigheden worden gebruikt, zoals vrachtwagens of tractoren, dan is het poedercoaten van de velgen een geschikte methode om de bestendigheid te verbeteren. Vuil en vocht hebben geen invloed meer op de corrosie van de velgen van uw voertuig in Eindhoven. Bovendien kunnen wij vrijwel elke kleur toepassen. Zo verfraaien we uw velgen dus ook in esthetisch opzicht.

 

Poedercoaten van velgen geschiedt door ons zogenaamde elektrostatische verfproces dat wij al voor veel klanten in de regio Eindhoven hebben toegepast. Er is sprake van een poedervormig bindmiddel in combinatie met een kleurpigment. Dit wordt op de geaarde velgen gespoten door middel van perslucht. Door de negatieve lading van het poeder blijft het eraan plakken. Uiteindelijk wordt de velg ‘afgebakken’ in een hete luchtoven waarna de beschermlaag duurzaam aan de velgen hecht

Contact Meulendijks

Wilt u de velgen van uw voertuig in Eindhoven een tweede leven geven of beter beschermen, laat ze dan door ons poedercoaten. Neem direct contact op met Meulendijks straal- en conserveringsbedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.