info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Velgen coaten

Het is zeer raadzaam om velgen tijdig opnieuw te laten coaten. Velgen van voertuigen hebben tijdens het rijden enorm veel te voortduren! Een velg wordt namelijk blootgesteld aan diverse chemisch stoffen zoals stof, teer, remvloeistof en vuil afkomstig van het wegdek. Ook strooizout en dergelijke heeft veel invloed op de velg. Is er sprake van een voertuig dat veel offroad opereert, dan worden de velgen vaak extra mechanisch en chemisch belast.

Voor coaten kan men terecht bij Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf in Helmond. Onze professionals bieden altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Velgen laten coaten door Meulendijks

Bij het coaten van velgen maken wij vrijwel altijd gebruik van poedercoating. Daarmee wordt een ijzersterke laag op de velg aangebracht. Deze is bestendiger dan wanneer men normaal spuitwerk hanteert. Het voordeel van velgen coaten door middel van poedercoat is bovendien dat de verf zich door het statisch electrische procedé overal uniform aan de velg hecht. Zelfs in de kleinste hoekjes en gaatjes. Daardoor is een langere levensduur mogelijk.

Voordat het coaten van velgen mogelijk is, is het echter van groot belang dat deze eerst grondig worden ontlakt. Meestal doen wij dat met behulp van een vloeistofbad. De poedercoating zal zich aan de egale, schone ondergrond veel beter hechten. In sommige gevallen hanteren we zelfs de technieken van edelcorund of glasparelstralen doordat de verf zich aan de iets ruwere oppervlaktestructuur nog beter en duurzamer hecht. Meulendijks selecteert het procedé dat het beste bij u past wanneer u uw velgen wilt laten coaten.

Haal en breng service voor uw velgen

Wanneer u wilt zullen wij niet alleen uw velgen coaten maar kunnen we uw velgen ook komen ophalen en brengen we ze na bewerking weer bij u terug. Meulendijks stelt zich graag dienstverlenend en adviserend op. Wij zorgen er met plezier voor dat uw velgen niet alleen nog jarenlang goed functioneren maar ook dat ze er weer netjes uitzien.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.