info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Trappen poedercoaten

Bied de trappen die in uw bedrijf worden gemaakt een maximale bescherming en laat de constructie poedercoaten. Van wenteltrappen tot loopbruggen en van hekwerken aan de erfgrens tot spiltrappen. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. zorgt er door middel van poedercoaten voor dat de trappen extra bestand zijn tegen wrijving, weerstand en overige externe invloeden.

Laat de trappen poedercoaten voor een betere bescherming

Dag in dag uit lopen mensen binnen een bedrijf over trappen, houden zij zich vasten aan leuningen en gebruiken zij loopbruggen om zich veilig te verplaatsen. Wanneer u ervoor kiest om uw trappen te poedercoaten weet u zeker dat vocht, roest en weersomstandigheden geen schijn van kans maken. De milieuvriendelijk bescherminglaag kunt u toepassen in uw eigen kleur, zodat uw smaak aansluit bij een duurzaam resultaat. Verleng de levensduur van de trappen en laat ze professioneel poedercoaten.

Neem contact op en schakel snel onze expertise in

Er zeker van zijn dat er wordt gewerkt onder de meest ideale en veilige omstandigheden? Wilt u zorgen voor een perfecte constructie voor een onderneming? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar productie@stralenpoedercoaten.nl, vul ons contactformulier in of kom langs in onze vestiging in Helmond.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.