info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Transportsystemen poedercoaten

Laat het productieproces op rolletjes lopen en kies om uw transportsystemen te poedercoaten. Ga voor een resultaat dat bestand is tegen weerstand, wrijving en externe invloeden en haal het maximale uit uw productie. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. helpt u graag om uw bedrijf naar een volgend niveau te tillen, hoe groot de afmeting van uw constructie of machine ook is.

Verbeter uw productieproces en laat uw transportsystemen poedercoaten

Het poedercoaten van uw transportsystemen zorgt voor een milieuvriendelijke en uitstekende bescherminglaag van uw materiaal. Laat vocht, roest en verschillende weersomstandigheden geen kans maken en verleng op een eenvoudig manier de levensduur van uw machine of constructie. Combineer het poedercoaten van uw transportsystemen met het stralen en ga voor een glad oppervlak waar vuil en bacteriën zoveel mogelijk voorkomen worden.

Neem contact op als u streeft naar een duurzaam resultaat

Ga voor een strak, professioneel en afgewerkt resultaat en neem de brandtrappen, constructies en machines onder handen. Dankzij het poedercoaten van uw transportsystemen gaat u eenvoudig voor een duurzaam resultaat. Wilt u dat ook? Kom dan langs in onze vestiging in Helmond, stuur een mail naar productie@stralenpoedercoaten.nl of vul ons contactformulier in. Kies voor een kleur poedercoat die bij u smaak past en ga voor een prachtig, beschermend en veilig resultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.