info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Stralen en poedercoaten

Kies ervoor om uw machines en constructies te laten stralen en poedercoaten en ga voor compleet afgewerkt materiaal. Onze specialisten van Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. creëren een glad oppervlak, waarna de onderdelen van staal aangepakt worden door middel van poedercoaten. Dankzij deze toepassing wordt het materiaal beschermd tegen externe invloed, wat resulteert in een langere levensduur.

Dankzij stralen en poedercoaten gaat u voor een duurzame constructie van staal

Het stralen en poedercoaten van uw constructies moet u zien als twee losstaande projecten die samen zorgen voor een maximaal resultaat. Wanneer u uw machines of constructies laat stralen, gaat u naast een glad ook voor een hygiënisch resultaat. Doordat vuil en bacteriën minder de kans krijgen om zich te hechten, gaat u er op verschillende fronten op vooruit.

Het belang van poedercoaten

Wanneer u het stralen en poedercoaten met elkaar combineert, zult u merken dat u machine of constructie van staal beter te reinigen is vergeleken met een natlak. Dankzij de laag die op een nauwkeurige en professionele methode wordt aangebracht, beschermt u uw materialen optimaal tegen externe factoren. Denk daarbij aan vocht, roest en weersomstandigheden. Kies de kleur die u voor ogen heeft en straal op een prachtige en duurzame methode de kwaliteit uit die u wenst.

 

Ga voor een maximale levensduur en neem contact met ons op

Wees er zeker van dat uw constructie van staal lang meegaat en combineer stralen en poedercoaten met elkaar. Wat de afmetingen en het gewicht ook zijn, het professionele team van Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. neemt het voor u onder handen. Maak een afspraak via productie@stralenpoedercoaten.nl, vul ons contactformulier in of kom eens langs in onze vestiging in Helmond.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.