info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Stralen en poedercoaten van hekwerk

Stralen in combinatie met poedercoaten van bijvoorbeeld hekwerk geeft een bijzonder goede afwerking. Een glad oppervlak waar vuil en andere verontreinigingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. helpt u graag om uw bedrijf naar een volgend niveau te tillen, hoe groot de afmeting van uw constructie of machine ook is.

Stralen wordt gedaan voor het verwijderen van roest, walshuid of oude verflagen en is het belangrijkste proces in de conserveringstechniek. Al is de verf nog zo goed, zonder hechting heeft het verfsysteem weinig waarde. Voor het stralen en poedercoaten van hekwerk kunt u terecht bij onze zeer gedreven professionals met jarenlange kennis en ervaring.

Stralen en poedercoaten van hekwerk: de ideale combinatie

Een goede voorbehandeling is de belangrijkste stap in het conserveringsproces. Is stralen echter altijd noodzakelijk? Dat hoeft natuurlijk niet, maar is zeker wel aan te raden. Zeker wanneer uw hekwerk erg roestig of beschadigd is. Stralen is alleen wel erg kostbaar maar vaak de beste voorbehandeling dat een object kan krijgen. Met het stralen wordt hekwerk helemaal schoon en glad gemaakt, waarna er meestal een anti roest middel op wordt aangebracht. Het stralen zorgt er juist voor dat de poedercoating een goede hechting heeft wat uiteindelijk de levensduur van het hekwerk verlengt.

Bij Meulendijks hebben we 2 takken als het gaat om stralen. Namelijk handmatig en machinaal stralen. Soms is het object of hekwerk simpelweg te groot om het machinaal te laten stralen en wordt het daarom handmatig gedaan.

Laat uw hekwerk door Meulendijks stralen en poedercoaten

Wilt u er zeker van zijn dat u hekwerk nog lang onaangetast blijft? Laat dan uw hekken stralen en poedercoaten en ga voor een perfect glad oppervlak en mooi afgewerkt resultaat. Maak een afspraak door te mailen naar info@stralenpoedercoaten.nl of vul ons contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.