info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Staal conserveren

Staal is sterk en wordt daardoor veelvuldig toegepast t.b.v. allerlei functionaliteiten. Maar het kent ook een nadeel. Staal gaat roesten. Dat zorgt voor verzwakking en een in esthetische zin niet wenselijke aanblik. Gelukkig zijn er diverse manieren van conserveren van staal.

Conservering van staal kan onder andere door middel van:

– Thermisch en elektrolytisch verzinken;
– Verchromen;
– Stralen en meniën;
– Natlakken;
– Poedercoaten;

Bij Meulendijks Straal- en conserveringsbedrijf kunt u onder andere terecht voor stralen, natlakken en poedercoaten als methoden tot conservering van staal.

Voor- en nadelen van deze methoden tot het conserveren van staal

Kiest men voor natlakken dan wordt na het stralen vaak een primer toegepast en wordt het staal afgelakt. Dat kan in alle denkbare kleuren en uitstralingen. Vooral voor zichtbare delen is dit goed toepasbaar. Het resultaat is fraai en de kosten vallen reuze mee.

Poedercoaten is een vorm van staal conserveren die zeer duurzaam is. Poedercoaten heeft namelijk een harde deklaag. Een poedercoatlaag is daardoor veel stoot- en krasvaster. Staal conserveren d.m.v. poedercoaten zorgt er ook voor dat lasnaden beter worden bedekt door de dikkere laag dan in geval van natlakken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.