info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

VDL PSA AGV

Project details

Over dit project

AGV project nummer 3 waar we oooh zo trots op zijn! Dit keer worden de Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) geleverd aan de PSA haven gevestigd in Signapore. Ze zullen worden gebruikt in de nieuwe TUAS terminal die ontworpen is met een handeling capaciteit van 65 miljoen containers per jaar.

Eind 2014 hebben wij hiervoor 2 prototypes mogen spuiten vorig jaar hebben we de order gekregen om in totaal 24 voertuigen te behandelen.

Het verschil van deze AGV t.o.v. de AGV’s die eerder geleverd zijn (klik hier om dat project te bekijken) is dat deze AGV’s volledig electrisch zijn met in het midden van het voertuig een groot accupakket.

Alles is bij ons in delen aangeleverd, dit voertuig bestaat het hoofdframe (chassis), een kop en een kont, alle onderdelen van leiding beugels tot electrokasten en het frame waar de accu’s in staan.

Alles is SA 2,5 SA 3 gestraald en heeft een C5 High systeem. Bestaand uit 3 lagen, 1e laag is een zinklaag met 80% zink in droge laag, hier overheen een epoxie die zorgt voor een barriere werking en als toplaag is gekozen voor een Polisiloxaan aflak.

Polisiloxaan is de grote en duurdere broer van de meest gebruikte polyurethaan toplaag echter heeft deze toplaag anti grafitty eigenschappen EN het grote verschil t.o.v. een standaard polyurethaan dat de kleur en glans veel langer behouden blijven door de hogere kwaliteit dat vooral met felle kleuren zoals geel en oranje geen overbodige luxe is daar van deze kleuren bekend is dat deze snel verkleuren.

Verder is het dek voorzien een anti slip laag om ervoor te zorgen dat de havenmedewerkers niet uitglijden wanneer het dek nat is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.