info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoating prijs

Poedercoating: hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs

Poedercoaten is een oppervlakteconserveringsmethode die een uiterst gunstige prijs-kwaliteitverhouding kent. De kwaliteit van een poedercoatlaag is uitmuntend om diverse redenen:

  • Er is sprake van een zeer gelijkmatige dekking.
  • Het te conserveren object wordt zelfs in de kleinste hoekjes en gaatjes gecoat.
  • De poedercoatlaag is uiterst robuust en bestendig.
  • Ook op randen en dergelijke is sprake van een zeer goede dekking.

Dergelijke eigenschappen zijn voordelen t.a.v. o.a. natlakken en zorgen ervoor dat het laten aanbrengen van een poedercoating op een werkstuk, zijn prijs meer dan waard is.

Poedercoaten: prijsbepalende aspecten

Wilt u weten wat u kwijt bent wanneer u een object door ons wilt laten poedercoaten, dan kunt u het beste een offerteaanvraag indienen via onze website. Op basis van de door u aangeleverde gegevens, krijgt u dan van ons een indicatie van de prijs voor poedercoating. De factoren die het tarief bepalen zijn onder andere:

  1. De omvang van het werkstuk en in geval van batches, de totale aantallen.
  2. De in zijn totaliteit te bedekken oppervlakte.
  3. De mate van vormcomplexiteit.

De prijs van poedercoaten is mede afhankelijk van de kwaliteit van de coating die u wenst. Wij beschikken over een standaard RAL-kleurenassortiment, maar ook speciale, bijzondere kleuren zijn mogelijk. Afhankelijk van het totale oppervlak van het werkstuk schatten wij het poederverbruik in. Complexe vormen maken het realiseren van een deklaag lastiger en vergen ons meer tijd.

Ook andere motieven om voor dit procedé te kiezen

Ook qua duurzaamheid is poedercoating een uitstekende optie. Zou men kiezen voor natlakken als conserveringsmethode, dan betaalt het milieu daarvoor een prijs. Dat vergt immers de toepassing van schadelijke oplosmiddelen. Wordt een poedercoatinglaag aangebracht, dan wordt gebruik gemaakt van de pure, oplosmiddelvrije grondstof. Overtollig poeder wordt bovendien afgezogen en hergebruikt.

Op die manier is deze methode goed voor milieu en duurzaamheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.