info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoating kosten

Besluit men om te kiezen voor oppervlaktebewerking van een object o.b.v. poedercoaten, dan zijn de kosten daarvoor nagenoeg gelijk aan die van verf spuiten of natlakken. Deze oppervlakteconserveringstechniek biedt echter een groot aantal voordelen:

1 Poedercoating gaat veel sneller en bespaart u tijd en dus tijd-gerelateerde kosten, zoals stilstand of vermogen dat vastligt in voorraden;

2 Het lijdt tot een sterkere en kwalitatief betere laag die ook nog eens slijtvaster is;

3 Het betreft een procedé dat milieuvriendelijker is.

Ook in kader van het 2e aspect dat wij hier noemen zorgt poedercoaten ervoor dat u bespaart op de “kosten van eigenaarschap” (Total-Costs-Of-Ownership). Uw object is immers minder aan slijtage onderhevig en zal daardoor een langere levensduur kennen.

Poedercoating: een fraai en kostenbesparend resultaat

Het is mogelijk om d.m.v. poedercoaten een uiteenlopend gamma van objecten te conserveren. Gelet op onze ruime faciliteiten passen wij dit procedé toe op onder andere:

  • Velgen;
  • Hekwerk;
  • Tanks- en silo’s.

Zelfs complete opleggers kunnen door ons worden gecoat, mits er geen sprake is van onderdelen met een laag smeltpunt die in onze oven kunnen vervormen. Om te zorgen dat dit soort objecten langdurig tegen extreme outdoor omstandigheden bestand is, gaat aan het poedercoaten in een systeem bestaande uit 2 lagen, een proces van stralen en schooperen vooraf. De hoogwaardige poedercoatinglaag die wij aanbrengen zal u flink wat kosten besparen aan herstelwerkzaamheden die zonder deze kwalitatieve bescherming periodiek noodzakelijk zouden zijn.

Prijzen op aanvraag

De kosten die wij t.b.v. poedercoaten aan u in rekening brengen variëren al naar gelang de noodzakelijke voorbehandelingen, de complexiteit van het door u aangeboden object alsmede de aantallen en de levertijd. Daarnaast speelt de kleur van de coating een rol. Vrijwel iedere RAL-kleur hebben wij op voorraad, maar tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een kleur op maat voor u samen te stellen.

Wilt u een indicatie krijgen van wat poedercoating in uw geval zal kosten? Vraag in dat geval vrijblijvend offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.