info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten van staal

Dé partij om al uw objecten van staal te coaten is natuurlijk Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. Staal poedercoaten is een heel apart procedé. Het lijdt tot een optimaal resultaat. Het wordt om diverse redenen toegepast. Zo worden er geen oplosmiddelen gebruikt. De mate waarin afval ontstaat bij verwerking wordt bovendien tot een minimum beperkt. Het betreft met andere woorden een uiterst duurzame oppervlaktebehandeling methode. Behoefte aan het coaten van staal? Laat dat maar aan Meulendijks over.

Staal poedercoaten is duurzaam maar geeft ook een kwalitatief goed resultaat

Staal coaten door middel van het poedercoat procedé wordt niet alleen om redenen van duurzaamheid gedaan. Deze methode geeft namelijk ook in esthetisch opzicht een zeer goed resultaat. Dat wil zeggen dat de beschermlaag zeer egaal is en nauwelijks oneffenheden kent. Dat komt vanzelfsprekend omdat de verflaag zich feitelijk automatisch vormt als gevolg van het elektrostatisch effect. Daarbij trekken het werkstuk en de poedercoatdeeltjes elkaar door hun tegengestelde lading aan. Dat zorgt er bovendien voor dat bij het poedercoaten van staal ook de moeilijkst bereikbare, inwendige plekken en kleine hoekjes en gaatjes toch van een beschermlaag worden voorzien.

 

Het coaten van staal biedt vooral een uiterst geschikte oplossing voor langdurige corrosiewering. De coating heeft namelijk een mechanisch sterk karakter en kent zeer goede UV- en weersbestendige karakteristieken.

Topkwaliteit oppervlaktebehandeling

Beschikt u over objecten van staal of een andere metaalsoort en overweegt u ze te laten poedercoaten? Of weet u niet wat de beste oppervlaktebehandelingsmethode is en heeft u behoefte aan advies? Bij Meulendijks beschikken we over diverse specialisten die u al naar gelang de aard van uw werkstuk, of het nu velgen, landbouwwerktuigen of andere zaken betreft, van een goed totaaladvies kunnen voorzien. Wij helpen u onder andere middels het procedé van poedercoaten om uw objecten van staal langdurig te beschermen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.