info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten van staal

Dé partij om al uw objecten van staal te coaten is natuurlijk Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. Staal poedercoaten is een heel aparte procedure dat leidt tot een optimaal resultaat. Het wordt om diverse redenen toegepast. Zo worden er geen oplosmiddelen gebruikt, wat beter is voor het milieu en de gezondheid van de medewerkers.

De mate waarin afval ontstaat bij verwerking wordt bovendien tot een minimum beperkt, wat bijdraagt aan een duurzame productie. Het betreft met andere woorden een uiterst duurzame oppervlaktebehandeling methode die zowel economisch als ecologisch verantwoord is. Bovendien zorgt het poedercoaten van staal voor een zeer egale en stevige beschermlaag, die het eindproduct langdurig beschermt tegen invloeden van buitenaf. Of u nu behoefte heeft aan het coaten van constructiestaal, machineonderdelen, of decoratieve objecten, bij Meulendijks bent u aan het juiste adres. Behoefte aan het coaten van staal? Laat dat maar aan Meulendijks over.

Staal poedercoaten is duurzaam maar geeft ook een kwalitatief goed resultaat

Staal coaten door middel van het poedercoat procedé wordt niet alleen om redenen van duurzaamheid gedaan. Deze methode geeft namelijk ook in esthetisch opzicht een zeer goed resultaat. Dat wil zeggen dat de beschermlaag zeer egaal is en nauwelijks oneffenheden kent. Dat komt vanzelfsprekend omdat de verflaag zich feitelijk automatisch vormt als gevolg van het elektrostatisch effect. Daarbij trekken het werkstuk en de poedercoatdeeltjes elkaar door hun tegengestelde lading aan. Dat zorgt er bovendien voor dat bij het poedercoaten van staal ook de moeilijkst bereikbare, inwendige plekken en kleine hoekjes en gaatjes toch van een beschermlaag worden voorzien.

 

Het coaten van staal biedt vooral een uiterst geschikte oplossing voor langdurige corrosiewering. De coating heeft namelijk een mechanisch sterk karakter en kent zeer goede UV- en weersbestendige karakteristieken.

Topkwaliteit oppervlaktebehandeling

Beschikt u over objecten van staal of een andere metaalsoort en overweegt u ze te laten poedercoaten? Of weet u niet wat de beste oppervlaktebehandelingsmethode is en heeft u behoefte aan advies? Bij Meulendijks beschikken we over diverse specialisten die u al naar gelang de aard van uw werkstuk, of het nu velgen, landbouwwerktuigen of andere zaken betreft, van een goed totaaladvies kunnen voorzien. Onze experts analyseren uw specifieke behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw eisen.

Wij zorgen ervoor dat elk project met de hoogste precisie en zorg wordt uitgevoerd, waardoor de duurzaamheid en esthetiek van uw objecten gegarandeerd zijn. Onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën stellen ons in staat om elke opdracht, groot of klein, met succes af te ronden. Wij helpen u onder andere middels het procedé van poedercoaten om uw objecten van staal langdurig te beschermen tegen corrosie en slijtage, zodat ze er jarenlang als nieuw blijven uitzien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.