info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten Tilburg

Heeft u als zakelijk bedrijf of als particulier in de omgeving Tilburg behoefte aan een partij die voor u kan poedercoaten? Zoek dan niet verder want bij Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf kunt u daar uitstekend voor terecht.

Wij complimenteren u met uw keuze voor deze conserveringsmethode want poedercoaten is een ideale methode om objecten te voorzien van een beschermende maar fraaie coating. Er is sprake van een verfproces dat werkt met statische elektriciteit. Wij gebruiken feitelijk geen verf maar vast poeder dat bestaat uit bindmiddel en pigment. De negatieve lading zorgt ervoor dat het poeder op het object blijft plakken. Vervolgens wordt het op het object “gebakken”.

Poedercoaten in de regio Tilburg: kom naar ons!

Bedrijven in de regio Tilburg die behoefte hebben aan dit conserveringsproces maken meer en meer gebruik van de diensten van Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf. De mogelijkheden bij poedercoaten als conserveringsmethode zitten echt in de lift. Daardoor kan deze techniek bij grote en dikke objecten alsmede bij complexe vormen steeds beter worden toegepast.

Voorbeelden van objecten die klanten in de regio Tilburg ons in het verleden al lieten verwerken zijn landbouwmaterialen en -gereedschappen. Door die opnieuw te poedercoaten krijgen ze een tweede leven. Ook voor het poedercoaten van vloeistoftanks of juist voor kleinere artikelen zoals velgen, kan men als klant in de regio Tilburg bij ons terecht.

Prijstechnisch is poedercoaten gelijk aan verf spuiten maar de kwaliteit en snelheid van het proces zijn vele malen beter. En een andere reden om voor poedercoaten te kiezen is het milieuvriendelijke karakter van het proces.

Waarom kiezen voor Meulendijks?

Wij hebben een vooraanstaande reputatie op het gebied van poedercoaten in Noord-Brabant, van Tilburg tot Deurne. Wij zijn al jarenlang specialist op het gebied van poedercoaten en hebben op die manier al heel veel kennis opgebouwd. U als klant in de regio Tilburg kunt daar zijn voordeel mee doen.

Onze installatie waarmee wij werken is vrijwel ongeëvenaard in Nederland. Geen afmeting is ons qua product dan ook te gek. Wij kunnen met onze apparatuur vrijwel alles voor u verwerken.

Heeft uw project een artistiek karakter dan kunnen wij u ook van dienst zijn want met onze poedercoat-painting-technologie voorzien wij outdoor objecten langdurig van een beschermende en tegelijkertijd zeer fraaie coating.

Hebben wij u ervan overtuigd dat poedercoaten voor u in de regio Tilburg de beste optie is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.