info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten Someren

Wist u dat poedercoaten een conserveringsmethode is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Bij deze techniek, die erop gericht is om metalen objecten van een corrosie werende beschermlaag te voorzien, brengt men geen natte verf maar droog poeder aan op het objectoppervlak.

Dat aanbrengen geschiedt door middel van een elektrostatische lading waardoor het droge poeder tijdelijk aan het objectoppervlak blijft kleven. In een oven waarin de temperatuur hoog oploopt tot vele honderden graden, vindt vervolgens versmelting plaats van de poedersubstantie waarna de hechting op het objectoppervlak verduurzaamd wordt.

Als u zoekt naar een partij die het poedercoaten van uw producten voor u kan verzorgen in de regio Someren, dan vindt u in Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf een uiterst betrouwbare en ervaren partner.

Poedercoaten in Someren: dat laat je natuurlijk door Meulendijks verzorgen

U heeft nu al een aardig idee van de wijze waarop poedercoaten bij Meulendijks in de regio Someren plaatsvindt. Het goede nieuws is dat deze conserveringsmethode steeds beter en steeds breder inzetbaar wordt waardoor ook steeds meer typen objecten een poedercoatingprocedé kunnen ondergaan. Eerdere klanten die wij in de regio Someren mochten bedienen, lieten bijvoorbeeld al grootschalige vloeistoftanks door ons poedercoaten.

In de regio Oost-Brabant en zo ook in Someren, vinden van oudsher bovendien veel agrarische activiteiten plaats. Ondanks de vaak complexe vormen van landbouwapparatuur, weten wij de levensduur ervan steeds weer significant te verlengen door deze apparatuur vakkundig te poedercoaten en daarmee corrosie tegen te gaan. De apparatuur valt daardoor niet ten prooi aan de agressieve milieus waarbinnen deze wordt gebruikt.

Maak nu ook gebruik van de voordelen die poedercoaten biedt ten opzichte van andere oppervlaktebeschermingsprocedés!

Een vak apart

Wanneer u in de regio Someren een betrouwbare partner zoekt op het gebied van poedercoaten dan komt u al gauw bij Meulendijks uit. Jarenlange ervaring heeft ons vakmanschap gecreëerd. Voor ieder project kunnen wij daardoor beter de risico’s inschatten waardoor wij deze vooraf al kunnen ondervangen. Zo weet u zeker dat iedere centimeter oppervlak van het te coaten object uiteindelijk daadwerkelijk zal worden beschermd.

Afgezien van kennis en ervaring beschikken wij om te kunnen poedercoaten voor onze klanten in de regio Someren bovendien over zeer grootschalige productieapparatuur. En de door ons ontwikkelde poedercoat-painting-technologie maakt duidelijk dat wij binnen ons vakgebied ook een zeer vooruitstrevende, innovatieve partij zijn.

Aarzel dus niet en neem direct contact met ons op wanneer u iets te poedercoaten heeft in Someren of elders in die regio.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.