info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten prijs

Poedercoaten: optimaal resultaat tegen beperkte prijzen

Wanneer u uw werkstuk van welke aard en van welk metaal dan ook wilt laten behandelen en voorzien van een bestendige oppervlaktecoating, dan kunt u mogelijk het beste kiezen voor poedercoaten. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. heeft hier veel ervaring mee en brengt een poedercoating op uw werkstuk aan tegen relatief beperkte kosten.

Poedercoaten is een echt kwaliteitsprocedé. Zowel de esthetische als de functionele eigenschappen van een poedercoating zijn superieur. Dat betekent niet alleen dat uw werkstuk er fraai uitziet maar dat het ook nog eens langdurig wordt beschermd tegen corrosie. En dat voor zo’n aantrekkelijke prijs. Een poedercoating is namelijk een zeer sterke laag die zeer corrosie werend is en bovendien uiterst belastbaar.

Voorzie uw werkstuk van een poedercoating en bespaar kosten achteraf

Vanzelfsprekend kost het geld om uw voorwerpen te laten poedercoaten. U kunt het beschouwen als preventief onderhoud. Wanneer de beschermlaag van uw voorwerp niet waarborgt dan bestaat de mogelijkheid tot corrosievorming en is de kans groot dat de prijs voor herstel hiervan hoger ligt. De prijzen die wij hanteren voor het laten aanbrengen van poedercoating wegen dus absoluut op tegen de schadekosten die daarmee voorkomen kunnen worden.

Meulendijks adviseert en voert uit

Onze experts hebben alle kennis voorhanden die nodig is om te bepalen hoe uw object het beste behandeld kan worden. Zij zullen u tijdens een intake adviseren over het te kiezen behandeling procedé. Meestal betreft dat poedercoaten. Zij lichten u natuurlijk ook in ten aanzien van wat het poedercoaten van uw object u kost. Neem gerust contact met hen op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.