info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten Mierlo

Poedercoaten in Mierlo laat je over aan Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf.

Dit procedé noemt men ook wel een conserveringsmethode. Het is een techniek die er, net als bij het aanbrengen van verf door middel van spuittechniek, op gericht is om een objectoppervlak te beschermen tegen corrosie en om het oppervlak esthetisch te verfraaien. In geval van poedercoaten wordt gebruik gemaakt van ‘droge poeder’ in plaats van ‘natte verf’.

Dit hoogwaardige poeder wordt tijdens het poedercoaten op basis van elektrostatische eigenschappen tijdelijk aan de oppervlakte van het object gehecht. Daarop wordt het definitief aangebracht door het object af te bakken in een oven. Door middel van voorgaande informatie krijgt u al een goed beeld van hoe Meulendijks in de regio Mierlo voor u te werk gaat.

Poedercoaten in de regio Mierlo laat je aan Meulendijks over

Deze methode wordt steeds breder inzetbaar. De breedte, hoogte en dikte van te poedercoaten objecten vormen al lang geen beperkingen meer. Voor ander klanten in de regio Mierlo hielden wij ons bijvoorbeeld bezig met het poedercoaten van grootschalige vloeistoftanks die door de vochtige omgeving waarin zij gebruikt worden, zeer sterk aan corrosie onderhevig zijn. Door ze te op deze wijze te conserveren krijgt corrosie echter geen kans.

Ondanks de hoge kwaliteit van het procedé, is het geen dure beschermingsmethode. De tarieven zijn door de snelheid en efficiency vergelijkbaar met die van verf spuiten. De kwaliteit van de conserverende laag is bij poedercoaten echter vele malen hoger. U in Mierlo kunt via Meulendijks van de grote voordelen die deze techniek biedt profiteren.

Meulendijks: dan weet je dat het goed zit.

Wie in de regio Mierlo op zoek gaat naar een partij om te poedercoaten heeft behoefte aan een organisatie met ervaring. Dat is Meulendijks.

Wij beschikken enerzijds over het materieel om een divers pallet aan objecten te kunnen poedercoaten. Nog belangrijker is echter de expertise met betrekking tot poedercoaten waarover wij na jaren kunnen beschikken en waarvan u in Mierlo nu kunt profiteren.

De door ons ontwikkelde poedercoat-painting-technologie toont aan dat wij zeer vooruitstrevend zijn binnen ons vakgebied. Met deze door ons ontwikkelde techniek kunnen artistieke objecten die gewoon buiten in de regen moeten kunnen blijven staan, langdurig worden voorzien van een bescherming laag die ook nog eens esthetisch zeer fraai is.

Zoek niet verder want u vindt in Mierlo en omgeving geen enkele andere partij met zoveel affiniteit met poedercoaten als Meulendijks. Neem direct contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.