info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten kleuren

Poedercoaten in diverse kleuren

Poedercoaten is een uiterst effectief procedé waarmee objecten van een beschermende deklaag kunnen worden voorzien. Als gevolg van de karakteristieken van deze techniek, kan een zeer gelijkmatige beschermingslaag worden gerealiseerd tot in ieder hoekje van het te behandelen object. Geeft uw (metalen) objecten een geheel eigen look. Voorzie ze van uw bedrijfskleuren. Er zijn legio poedercoat kleuren toepasbaar.

 

Er bestaan verschillende soorten poedercoatlakken. Dit zijn voornamelijk epoxy- en polyesterpoedercoatings. Eerstgenoemde dient vooral als primer vanwege de goede hechtingseigenschappen. Een tweede laklaag vindt daarop goede grip. Polyesterpoedercoatlak is UV-bestendig en houdt dus lange tijd zijn uitstraling. U kunt kiezen uit diverse kleuren voor wat betreft deze poedercoat. In de laklaag zijn verschillende kwaliteiten mogelijk. Van iets dat 10 jaar kleur en glans behoudt tot kwaliteiten die 30 jaar of langer kleur en glans behouden. De ontwikkeling hierin blijft doorgaan maar hier geldt hoe hoger de kwaliteit hoe hoger de prijs.

 

Benieuwd naar al onze kleuren poedercoat?

Poedercoaten is in diverse kleuren toepasbaar maar dient voornamelijk als beschermlaag, bijvoorbeeld van zwaar belaste landbouwapparatuur. De vochtige grond in combinatie met stenen belast de metalen delen enorm en vergroot de kans op corrosie. Een poedercoatlaag brengt uitkomst. Of verleng de levensduur van de velgen van uw rollend materieel. Vanwege de esthetische eigenschappen zijn er een groot aantal poedercoat kleuren beschikbaar. Op die manier kunt u uw objecten speciaal die look meegeven die voor u belangrijk is.

Een kwalitatief hoogwaardig procedé

Ongeacht welke kleuren poedercoat u ook laat toepassen, de werking van het proces is steeds hetzelfde. Het werkstuk is neutraal en de poederlak wordt van een negatieve lading voorzien waardoor de lakdeeltjes letterlijk naar het werkstuk worden toegetrokken. Voor een nog hoogwaardigere afwerking is het bij Meulendijks ook mogelijk om verschillende kleuren poedercoat toe te passen. Wij ontwikkelen voortdurend onze eigen technieken en eigen kleuren poedercoat.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.