info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten in Venray

Ben u gevestigd in Venray en heeft u een werkstuk dat u wilt conserveren? Wellicht is de techniek van poedercoaten dan iets voor u. Wij zijn Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf. Een echt familiebedrijf in Helmond en wij zijn als vanaf 1980 actief in de wereld van oppervlakteconservering. In de loop der tijd hebben wij o.b.v. onze ervaringen met het poederlakken voor onder andere klanten in Venray, veel expertise opgedaan.

Wat is poedercoaten?

Poedercoaten is een industriële conserveringstechniek die wij onder andere inzetten bij het bewerken van complex gevormde werkstukken. Door het industriële karakter kent poedercoaten een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zorgt de poedercoat voor een ultieme corrosie bestendigheid.

Dat komt doordat het gefluïdiseerde poeder door een corona op pneumatische wijze wordt aangezogen naar het poedercoatpistool. Vervolgens ontstaat een poederwolk die in elektrostatisch opzicht negatief geladen is. Het qua lading neutrale karakter van het metalen werkstuk van uw firma in Venray, trekt het poeder overal aan en zorgt voor een egale deklaag.

Behoefte aan poedercoaten in Venray?

Voor het behandelen van de poederlaag is het noodzakelijk dat uw werkstuk wordt verhit in onze speciale oven, met 160m3 een van de grootste in Nederland. In diverse temperatuurfasen wordt het poeder achtereenvolgens vloeibaar, gellerend en hardt het uiteindelijk uit. Het resultaat is een optimaal geconserveerd object o.b.v. poedercoaten voor uw firma in Venray.

Onze oven is nabij gelegen in Helmond. Transport van grootschalige, te poedercoaten objecten van Venray naar Helmond vormt geen probleem. Wij beschikken over eigen transportvoorzieningen en maken desnoods gebruik van transportspecialisten in geval van objecten met een extreem grootschalig karakter.

Heeft u in Venray een object dat u wilt laten poedercoaten? Neem contact op met Meulendijks! Ook op het gebied van andere conserveringsmethoden zijn wij u graag van dienst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.