info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten in Nijmegen

Als u zoekt in de regio Nijmegen naar een partij die in staat is om een of meer van uw werkstukken te poedercoaten? Dan maken wij van Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf in Helmond, gelegen op geringe afstand van Nijmegen, graag eens kennis met u. Wij zijn namelijk al ruim 40 jaar ervaren op het gebied van poedercoaten in Nijmegen.

De keuze voor poedercoaten als conserveringsmethode is een verstandige. De kwaliteit van de oppervlaktelaag die op het werkstuk of object wordt gevormd, is namelijk van hoge kwaliteit. Er is immers sprake van een zogenaamd elektrostatisch verfproces. Beschikt u in Nijmegen over werkstukken waarvan het de bedoeling is ze te laten poedercoaten, dan zorgen wij allereerst dat deze objecten een goede voorbehandeling krijgen zodat het poedercoatsysteem een goede basis heeft om aan te hechten want een goede hechting is het belangrijkste aspect bij poedercoaten. 75% van alle coating problemen zijn namelijk te wijten aan een slechte voorbehandeling.

Hoe gaat het poedercoaten van mijn werkstuk in Nijmegen verder in zijn werk?

Dat leggen wij van Meulendijks Straal en Conservering bedrijf u graag uit. De tegengestelde ladingen van werkstuk en poedercoatlaag trekken elkaar aan als een magneet. Het voordeel is dat daardoor de poedercoatlaag als het ware naar de kleinste en moeilijkste hoekjes en gaatjes getrokken wordt. Die eigenschap waarborgt de kwaliteit van de oppervlaktebehandeling bij het poedercoaten voor u in Nijmegen.

Zodra ieder hoekje en gaatje is bedekt met een poederlaag, wordt het werkstuk verhit in een van onze ovens en daarna weer afgekoeld. Dat proces waarborgt dat de poedercoatlaag duurzaam aan het object wordt verhit. Een verduurzaming van het product want dit verlengt de levensduur zoals dit met iedere lak of poedercoat conservering het geval is.

Meulendijks Straal en Conservering bedrijf staat voor u klaar

Wij beschikken over ruim 40 jaar kennis en ervaring ten aanzien van poedercoaten maar ook voor wat betreft de uitvoering van andere oppervlakte procedés voor klanten in de regio Nijmegen. Met poedercoaten verduurzaamt u uw producten omdat de levensduur enkele malen wordt verlengt. Een duurzame oplossing omdat er geen chemicaliën gebruikt worden, echter alleen gas of elektriciteit om een oven te verhitten. De toepassing van poedercoatings richt zich vooral op die objecten die onder belastende omstandigheden moeten functioneren. Metalen landbouwmachines zijn daar een goed voorbeeld van.

Ook voor u in Nijmegen is poedercoaten een goede manier om ervoor te zorgen dat uw metalen object langduriger blijft functioneren. Wij horen graag van u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.