info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten in Limburg

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf heeft veel kennis en ervaring op het gebied van poedercoaten in Nederland, is gelegen in Helmond, dus niet ver van de provincie Limburg. Bent u in Limburg op zoek naar een partner om objecten of werkstukken te laten poedercoaten, dan kunt u prima bij ons terecht. Wij helpen u graag met het transport van uw objecten naar onze locatie alwaar wij het poedercoating procedé vakkundig zullen uitvoeren.

Wij poedercoaten veel voor cliënten in Limburg. Dat komt omdat poedercoaten een zeer geschikte methode van conservering is. Het afwerkingsniveau is uiterst hoog. Dat wordt veroorzaak door een elektrostatisch proces. De poedercoating laag wordt namelijk door negatieve lading door het werkstuk aangetrokken. Daardoor komt de beschermende laag zelfs in de moeilijk bereikbare hoekjes en gaatjes terecht. Geen millimeter van uw te poedercoaten object in Limburg blijft onbedekt.

Meulendijks in Helmond: het adres voor poedercoaten

Nadat het object geheel is bedekt met de poederlaag, wordt die laag afgebakken in een heteluchtoven. Pas dan is de verbinding tussen object en beschermlaag duurzaam.

Meulendijks verzorgt onder andere het poedercoaten van veel objecten met agrarische toepassing. Metalen machines en gereedschappen die worden gebruikt tijdens het uitoefenen van landbouwactiviteiten, worden door de gebruiksomstandigheden zeer sterk belast. Wanneer u besluit om uw object te laten poedercoaten dan werkt dat uiterst levensduur verlengend.

Wij staan voor u klaar

Afgezien van landbouw gerelateerde machines, poedercoaten wij objecten voor cliënten in de regio Limburg met een zeer breed toepassingsbereik. Wij zijn in staat om enorme constructies waaronder opslagtanks van een corrosie werende laag te voorzien. Echter ook veel kleinschaliger werk zoals het poedercoaten van de velgen van een voertuig voeren wij graag voor u uit.

Wilt u meer weten over wat wij voor u in Limburg kunnen betekenen op het gebied van poedercoaten, neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar en kunt u profiteren van ons vrijblijvend advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.