info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten in Lierop

Zoekt u naar mogelijkheden om objecten te laten poedercoaten in de regio Lierop? Dan bent u bij Meulendijks in Helmond aan het goede adres. Ons bedrijf is specialist in poedercoatings en is gevestigd aan de Ringdijk in Helmond, vlakbij Lierop.

Zoals u wellicht al weet is poedercoaten een conserveringsmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van een elektrostatica verfproces. Wij gebruiken bij het poedercoaten geen vloeibare verf maar een poedervormige combinatie van bindmiddel en pigment. Door de negatieve lading van het poeder wordt het poeder naar het werkstuk getrokken. In een 2e fase wordt de poederlaag in een hete lucht oven gesmolten en duurzaam gefixeerd. Op die manier bent u verzekerd van een volledige dekking en dat vergoot de bestendigheid van uw werkstuk tegen vocht en corrosie

Laat uw werkstukken in Lierop poedercoaten door Meulendijks Straal en conserveringsbedrijf.

Enkele voorbeelden van werkstukken die wij al voor klanten in de regio Lierop hebben mogen poedercoaten:

  • Landbouwmaterialen.
  • Landbouwgereedschappen.
  • Vloeistoftanks.
  • Hekwerk.

Het coaten van dergelijke objecten die vaak onder agressieve omstandigheden worden gebruikt, verlengen de levensduur ervan aanzienlijk. Vocht en corrosie worden door de poedercoating effectief geweerd.

Overigens kunt u in Lierop ook voor het poedercoaten van kleinere objecten bij ons terecht. Wat dacht u ervan om de velgen van uw voertuig bestendiger te maken tegen steenslag en vocht? Wij poedercoaten graag de velgen van uw trekker, uw vrachtwagen of van uw

Meulendijks: met jarenlange kennis voor poedercoaten

Wij van Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf zijn een toonaangevende firma op het gebied van poedercoaten en ander oppervlakte behandelingsprocedés in de directe omgeving van Lierop. U uit Lierop kunt voor het behandelen van zowel kleine tot zeer grote objecten met een omvang tot ruim 150 m3 bij ons terecht. Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van poedercoaten.

Zit u met een vraagstuk ten aanzien van poedercoaten in Lierop? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.