info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten in Breda

Zoekt u in de regio Breda naar mogelijkheden om een of meerdere objecten te laten poedercoaten? Ga dan eens naar Meulendijks in Helmond. Hier kunt u namelijk terecht voor alle behoeften omtrent poedercoaten in Breda die u maar heeft.

 

De conserveringsmethode die poedercoaten wordt genoemd, maakt gebruik van een zogenaamd elektrostatisch coatingproces. Voor u in Breda zorgt dat voor het beste resultaat. Het te poedercoaten object krijgt eerst een voorbehandeling om te zorgen voor een goede hechting, vervolgens wordt het object in onze speciale installatie gepoedercoat met poederlak die door de negatieve lading van de poederlak door het neutrale werkstuk wordt aangetrokken. Op die manier zorgt het poeder voor een complete dekking van uw specifieke metalen object in Breda. Dat biedt optimale bescherming en zorgt bovendien voor een uiterst gelijkmatige hechtlaag.

Nadat het werkstuk van poederlak is voorzien wordt de verf ‘afgebakken’. Op die manier ontstaat permanente hechting van de verf op uw werkstuk waardoor die hechting niet meer afhankelijk is van de elektrostatische lading. Poedercoaten geeft uw werkstuk in Breda een verfijnde uitstraling maar zorgt er vooral voor dat het duurzaam tegen allerlei vormen van corrosie wordt beschermd.

Laat ons uw werkstukken in Breda poedercoaten!

Onze firma heeft zeer veel ervaring met het poedercoaten van werkstukken van cliënten in de regio Breda. Wij zijn echter ook bedreven in andere vormen van oppervlaktebehandeling zoals natlakken, glasparelstralen en metalliseren/Schooperen. Wij bieden met andere woorden een complete dienstverlening aan op het gebied van oppervlaktebehandeling. Dat maakt dat de afstand tussen u in Breda en ons in Helmond niet langer een probleem hoeft te zijn. Wij kunnen meerdere objecten tegelijk voor u transporteren en behandelen en zorgen er altijd voor dat uw werkstuk piekfijn weer bij u aan de poort in Breda wordt afgeleverd.

Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van poedercoaten en andere oppervlaktebehandelingsmethoden voor u in Breda kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.