info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten in Brabant

Poedercoaten is een goede optie voor u, waar dan ook in Brabant, om uw werkstukken mee te verfraaien en om ze mee te beschermen tegen alle denkbare vormen van corrosie. Poedercoaten is een industriële conserveringsmethode. De poedercoatlaag wordt op een eenvoudige wijze op uw metalen werkstukken aangebracht.

Het poeder wordt namelijk pneumatisch, oftewel met behulp van luchtdruk, naar een poederpistool getransporteerd. Vervolgens zal uw werkstuk worden blootgesteld aan een wolk van poederlak. Doordat uw werkstuk in Brabant geen elektrostatische lading heeft en dus neutraal is,  is er als het ware sprake van een statische lading van een egale verfpoederlaag. Zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes zullen met behulp van poedercoaten worden bedekt. Er is als het ware sprake van een statische lading. Het bewerken van uw werkstuk in Brabant geschiedt op die manier ook nog eens op een heel erg duurzame manier omdat er geen oplosmiddelen aan te pas komen. Dat maakt dat deze duurzame techniek klaar is voor de toekomst.

Meulendijks heeft kennis en ervaring op gebied van poedercoaten in Brabant

Wij van Meulendijks Straal- en conserveringsbedrijf bestaan al ruim 40 jaar en hebben veel kennis en ervaring op het gebied van poedercoaten in Brabant. Zodra uw werkstuk is voorzien van een egale poedercoatlaag, wordt die laag door ons door middel van een oven duurzaam versmolten met het werkstuk. Ook na afname van de elektrostatische lading zal de verflaag daardoor overal aan uw werkstuk blijven hechten.

Deze grondige manier van oppervlakteconservering zorgt ervoor dat uw werkstuk er piekfijn uitziet. Corrosie heeft weinig kans, wel is het zo dat het proces wordt vertraagd indien het goede conserveringssysteem wordt gekozen bij de juiste toepassing. Poedercoaten is een goede oplossing voor behoud van al uw werkstukken. En Meulendijks is specialist in Brabant. We onderscheiden ons in kwaliteit en het goede advies dat we u kunnen geven. Neem dus contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.