info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten in Aarle-Rixtel

Beschikt u in Aarle-Rixtel over werkstukken, ongeacht de omvang daarvan, die u wilt laten voorzien van een poedercoating? Kom dan naar Meulendijks aan de Ringdijk in Helmond, niet ver van Aarle-Rixtel. Wij zijn uiterst bedreven in het aanbrengen van poedercoatings op allerlei soorten objecten van klein tot groot. Enkele voorbeelden van werkstukken die wij voor klanten uit Aarle-Rixtel al hebben behandeld door middel van poedercoaten:

  • Landbouwmachines en -gereedschappen.
  • Tanks ter opslag van vloeistoffen.
  • Vele duizenden meters hekwerk.

Overigens kunt u in Aarle-Rixtel ook voor het poedercoaten van veel kleinere objecten bij ons terecht. Zo kunt u onder andere de velgen van uw voertuig laten coaten zodat ze er weer strak en fraai uitzien en bovendien een stuk bestendiger worden tegen roestvorming en dergelijke.

Op zoek naar mogelijkheden t.b.v. poedercoaten in de regio Aarle-Rixtel?

Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf heeft de kennis op het gebied van een dergelijk oppervlaktebehandelingsprocedé. Vele opdrachtgevers die eveneens uit Aarle-Rixtel afkomstig zijn, verstrekten al opdrachten ten aanzien van poedercoaten aan ons. Indien u wenst voorzien wij u van referenties van onze vaste klanten in Aarle-Rixtel. Dan krijgt u een objectief beeld van de kwaliteit van onze dienstverlening uit de eerste hand.

Zoals u wellicht weet is het poedercoaten van objecten die in agressieve condities worden toegepast, een effectieve methode om ze beter bestendig te maken tegen agressieve milieus. Andere coating vormen hebben dikwijls als nadeel dat ze niet volledig dekkend zijn en corrosie op slechte delen van de oppervlakte kan dan snel doordringen. Bij het poedercoaten wordt het poedervormige pigment echter door de negatieve lading van het werkstuk automatisch aangetrokken waardoor een veel egalere en completere dekking ontstaat.

Ook voor u in Aarle-Rixtel is het poedercoaten van uw werkstuk een goede methode om een langdurige en feilloze bescherming van uw werkstukken te kunnen waarborgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.