info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten Geldrop

Voor alles met betrekking tot poedercoaten in de regio Geldrop zit je goed bij Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf.

Dit is een conserveringsmethode waarbij tegen een zeer schappelijke prijs een zeer hoge kwaliteit beschermende en esthetische coating gerealiseerd kan worden. Anders dan bij ‘natte verf’ gaat het bij poedercoaten om gebruikmaking van ‘droog’ poeder dat bestaat uit bindmiddel en pigment.

Dit poeder wordt door gebruikmaking van elektrostatische ladingen tijdelijk aan het te coaten object gehecht. Deze hechtlaag wordt vervolgens in een hete lucht oven duurzaam op het object aangebracht. Zoals u ziet is het proces van poedercoaten dat wij uitvoeren in de regio Geldrop heel eenvoudig.

Poedercoaten Geldrop: Meulendijks bezoeken!

Of u nu een bedrijf of particulier bent in de regio Geldrop, voor het poedercoaten van al uw objecten kunt u bij Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf terecht. Doordat de mogelijkheden qua toepassing van poedercoating al maar toenemen, kunnen ook steeds meer omvangrijke, complexe en dikwandige objecten door middel van deze techniek duurzaam worden beschermd.

Voor andere klanten in de regio Geldrop die al gebruik maakten van onze dienst poedercoaten, verwerkten wij onder andere landbouwmaterialen en -gereedschappen. Na het aanbrengen van een nieuwe coating kunnen dergelijke producten die tijdens het gebruik zeer zwaar worden belast, weer vele jaren worden ingezet.

Het tarief van poedercoaten is vergelijkbaar met allerlei andere coatingtechnieken waaronder verf spuiten. Wilt u echter een optimale kwaliteit van de beschermende laag in combinatie met een milieuvriendelijk proceskarakter, dan moet u absoluut voor de techniek van poedercoaten kiezen want die is superieur.

Meulendijks: een verstandige keuze

Wanneer u in de regio Geldrop een partij zoekt om uw objecten te laten poedercoaten dan wilt u dat vast laten doen door een organisatie met bewezen verstand van zaken. In de vele jaren dat wij al actief zijn met dit procedé in de regio Geldrop, hebben wij een geweldige expertise opgebouwd met de procedures en technieken die met het werk samenhangen. U in Geldrop kunt optimaal van onze expertise profiteren.

Niet alleen beschikken wij in de uitvoering over een van de meest spraakmakende installaties voor het proces van poedercoaten. Ook hebben wij eigen technieken ontwikkeld waarbij wij artistieke objecten die langdurig buiten moeten verblijven, van een fraaie maar tegelijkertijd conserverende laag voorzien. Poedercoat-painting-technologie noemen wij dat.

Het moge duidelijk zijn. In de regio Geldrop vindt u geen bedrijf dat meer bedreven is in poedercoaten dan Meulendijks. Neem dus gerust contact op wanneer u dat wilt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.