info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Poedercoaten Eindhoven

Bent u in de regio Eindhoven op zoek naar mogelijkheden om een object te laten conserveren door middel van gebruikmaking van de techniek van poedercoaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Poedercoaten is een zeer goede conserveringsmethode en veel van onze opdrachtgevers in de regio Eindhoven gingen u al voor en lieten dit over aan Meulendijks.

Bij poedercoaten is sprake van een elektrostatisch verfproces. Onze verf is met andere woorden niet vloeibaar maar het betreft poeder (combinatie van bindmiddel en pigment) dat op een geaard object wordt geblazen door gebruikmaking van perslucht. Daar blijft het poeder vanwege de negatieve lading tijdelijk op plakken waarna wij de verflaag er definitief op smelten in een hete lucht oven.

Meulendijks Straal en conserveringsbedrijf: hét adres voor poedercoaten in de regio Eindhoven

Bedrijven in de regio Eindhoven die behoefte hebben aan dit conservering procedé maken meer en meer gebruik van de diensten van Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf. De mogelijkheden bij deze conserveringsmethode groeien namelijk enorm en daardoor neemt ook het formaat (omvang) van de te poedercoaten objecten toe alsmede de dikte.

Voorbeelden van objecten die wij voor klanten poedercoaten zijn landbouwmaterialen en landbouwgereedschappen, vloeistoftanks en hekwerk. Maar ook voor het poedercoaten van kleinschaligere objecten zoals velgen kunt u bij ons in de regio Eindhoven terecht.

De prijs voor poedercoaten is vergelijkbaar met verf spuiten maar het proces is veel sneller en de kwaliteit van de coating vele malen beter. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijke conserveringsmethode. Deze manier van conserveren biedt dus alleen maar voordelen. Zorg dat u ervan profiteert!

Waarom Meulendijks?

Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf is een toonaangevend bedrijf in de regio Eindhoven op het gebied van poedercoaten. Doordat wij ons al lange tijd met dit proces bezighouden, is er een enorme kennis ontstaan op het gebied van poedercoaten en onze klanten in Eindhoven en omgeving profiteren daarvan.

Bovendien behoort de installatie waarmee wij poedercoaten met ruim 150 m3 tot een van de grootschaligste van Nederland. Deze ruimte biedt daardoor mogelijkheden voor het poedercoaten van allerlei objectvormen en -formaten. Vrijwel niets is bij ons onmogelijk.

Wij hebben zelfs een nieuwe technologie gerealiseerd waarmee wij een poedercoat- painting voor outdoor kunstobjecten kunnen realiseren. Het toont onze vooruitstrevende houding ten aanzien van dit proces aan.

Twijfel dus niet langer en neem voor behoefte aan poedercoaten in Eindhoven en omgeving direct contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.