info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Parelstralen

Wie een betrouwbare partner zoekt die de mogelijkheden heeft om een object te laten glasparelen, is bij ons bedrijf: straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks aan het juiste adres. Wij zijn sinds lange tijd gevestigd in Helmond en onze expertise ten aanzien van oppervlaktebewerking wordt regionaal en daarbuiten door onze afnemers erkend.

 

Ook op het gebied van glasparelstralen zijn wij zeer bedreven. De ruwheid van het oppervlak van uw werkstuk wordt daardoor verminderd en er ontstaat een ultiem glad oppervlak dat vuil- en waterafstotend is. Door toepassing van een dergelijke techniek kunt u de levensduur van uw werkstukken aanzienlijk verlengen en vervuiling tegengaan.

Meulendijks Straal en conserveringsbedrijf: expert in glasparelstralen

Parelstralen wordt door ons met name toegepast op materialen zoals RVS, brons en aluminium. Deze Non-Ferro (niet ijzer) materialen worden onder andere veel toegepast door producenten actief binnen de voedingsindustrie. Hygiëne speelt in een dergelijke branche vanzelfsprekend een essentiële rol.

 

Door (onderdelen van) objecten in industriële voedingsproductielijnen te laten glasparelen, wordt het oppervlak verdicht tot een specifieke ruwheid en zo wordt de hechting van voedingsmiddelen tegengegaan. Dit zorgt er niet alleen voor dat onwenselijke, onhygiënische contaminatie van voedingsbatches uitblijft. Ook vergt deze oppervlaktebehandeling veel minder reinigingstijd van productiemedewerkers en zorgt ervoor dat er minder chemicaliën gebruikt hoeven te worden bij de reiniging

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.