info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Parelstralen rvs

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die in staat is om rvs voor u te parelstralen? Zoek niet verder want daarvoor bent u bij straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks in Helmond aan het juiste adres. Wij parelstralen waardoor de ruwheid van het oppervlak sterk wordt verminderd. Een nog gladder oppervlak zal ervoor zorgen dat vuil in het geheel niet meer aan het RVS zal kunnen hechten.

Rvs laat je parelstralen door Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf

Parelstralen is een oppervlakte behandelmethode die juist bij Non Ferro materialen goed kan worden toegepast. Wij werken onder andere veelvuldig voor opdrachtgevers die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Daar worden in geautomatiseerde processen veel rvs-onderdelen gebruikt om de voedselhygiëne te kunnen garanderen. Door rvs door ons te laten parelstralen, wordt het oppervlak nog gladder en de hygiëne nog beter gegarandeerd. Daarnaast zorgt deze methode voor een esthetische verbetering.

 

Parelstralen geschiedt door kogels van glas (glasparels) af te vuren op het rvs-oppervlak. Onder andere de bestendigheid tegen spanningscorrosie neemt daardoor aanzienlijk toe. In mechanisch opzicht verbeter het aanzienlijk.

Meulendijks is dé specialist in stralen en oppervlakteconservering

Wij zijn een toonaangevend bedrijf, actief in de regio Oost-Brabant op het gebied van allerlei technieken die te maken hebben met oppervlaktebehandeling. Wij beschikken onder andere ten aanzien van het parelstralen van rvs over vergaande kennis en ervaring. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het laten parelstralen van een van uw objecten of van een ander materiaal? Neem dan direct contact met ons op. Wij voeren de oppervlaktebehandeling niet alleen voor u uit maar adviseren u daarnaast graag ten aanzien van de conservering van uw object.

 

Rvs laten parelstralen in de regio Oost-Brabant? Daarvoor gaat u natuurlijk naar Meulendijks. U kunt bij ons terecht voor objecten met formaten tot maar liefst 18 meter lengte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.