info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Natlakken van metaal

Verleng de levensduur van uw materiaal en kies voor het natlakken van metaal. Voor natlakken van metaal kunt u terecht bij onze firma: Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf in Helmond. De techniek van natlakken van metaal wordt ook wel aangeduid met verfspuiten.

Bij Meulendijks passen we dit proces met name toe bij oppervlaktebewerking van machines, trailers en staalconstructies. Afgezien van natlakken kan deze conserveringsmethode ook worden toegepast op onder andere hout en kunststof zoals in geval van binnendeuren en keukens.

Natlakken van metaal door Meulendijks

Deze techniek van ‘Verfspuiten’  is ’s werelds meest frequent toegepaste oppervlakteconserveringstechniek. Wij bekijken welke specifieke methode ten behoeve van natlakken wij voor u zullen inzetten. Deskundigheid door ervaring is immers wat onze firma u te bieden heeft. Wij gaan voor een optimaal en langdurig resultaat.

Airless-techniek

Bij natlakken op basis van een Airless-techniek wordt de verf onder hoge druk van 200 tot 300 bar zonder luchtondersteuning getransporteerd. Dit geeft een industrieel resultaat.

Airmix-techniek

Is een nog mooier spuitbeeld benodigd dan hanteren wij de techniek van Airmix.

Bekerspuit-techniek

Voor natlakken van metaal door middel van bekerspuit wordt gekozen wanneer de hoogst denkbare normen ten aanzien van het esthetisch aanzien gelden. Een dergelijke techniek passen we onder andere toe bij het spuiten van trailers en dergelijke.

Een brede mix van expertise en conserveringstechnieken

Afgezien van de techniek van natlaken van metaal en andere ondergronden beheerst Meulendijks ook andere technieken ter bewerking van objecten. Zo kunt u bij ons werkstukken laten glasparelstralen. En bij ons kunt u uw werkstukken ook laten poedercoaten. Is uw werkstuk echter niet van metaal, onvoldoende hittebestendig of eenvoudigweg te groot, dan is natlakken een goed alternatief.

Neem contact met ons op wanneer u behoefte heeft aan grondig advies ten aanzien van de ideale conservering van uw werkstuk. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.