info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Natlakken staal

Bied uw materiaal een langere levensduur en kies voor het natlakken van staal. Laat machines, buizen, silos en zelfs voertuigen onder handen nemen, zodat u uw eigendommen beschermd tegen invloeden van buitenaf. Met het natlakken van staal maakt u eenvoudig een vuist tegen vocht, roest en andere aantastingen van uw materiaal.

Geniet nog langer van uw eigendommen en kies voor het natlakken van staal

Er zijn verschillen factoren en omstandigheden die uw materialen kunnen aantasten. Laat het niet zover komen en kies voor het natlakken van uw product van staal. Of u nu uw constructies binnen of buiten gebruikt, u ze in een droge of natte ruimte nodig heeft of ze te lijden hebben onder slijtage, door het natlakken van staal biedt u een optimale bescherming met een langere levensduur als gevolg.

Kies voor een optimale verzorging van uw materiaal

Zeker weten dat u nog lang geniet van uw materiaal? Neem dan contact met ons op door te mailen naar productie@stralenpoedercoaten.nl of vul ons contactformulier in. Verleng de levensduur van uw mesttank, bescherm uw mestcontainers en neem uw machines onder handen. Om welke reden u ook voor het natlakken van staal kiest, met onze hulp gaat u voor een maximale bescherming van uw materialen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.