info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Natlakken opleggers

Wees zuinig op uw materiaal en kies voor het natlakken van uw opleggers. Met de hulp van Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. zorgt u voor een betere weerstand van uw constructie en verlengt u eenvoudig de levensduur van uw oplegger. Voorkom aantastingen zoals roest, verkleuringen en andere mankementen en laat de opleggers natlakken in de kleuren die u wenst.

Kies voor het natlakken van uw opleggers en bescherm uw materiaal

Opleggers krijgen op een reis een flink wat te verduren. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een optimale bescherming van uw materiaal. Kies voor het natlakken van uw opleggers en zorg dat strooizout uw constructie minder aantast, de opspattende stenen minder snel door de beschermende laag komen en er geen deeltje roest te bekennen is. Ga voor een maximale bescherming in de kleur die u voor ogen heeft en geniet dankzij het natlakken nog langer van uw opleggers.

Ga zelf voor het beste resultaat en schakel onze hulp in

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u naast het natlakken van uw opleggers ook andere constructies onder handen nemen? Laat dan gelijk uw opslagtanks of mestcontainers aanpakken en ga voor een duurzaam resultaat. Maak vandaag nog een afspraak door het contactformulier in te vullen of mail ons via productie@stralenpoedercoaten.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.