info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Machines poedercoaten

Heeft u een grote machine, meerdere machines of zijn er bepaalde onderdelen die u wilt poedercoaten? Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. zorgt voor een bescherminglaag rondom uw constructie en zorgt ervoor dat de machine beschermd is tegen externe invloeden. Wilt u de levensduur van uw materiaal verlengen en streeft u naar een optimaal productieproces? In dat geval doet u er goed aan om uw grote machine, meerdere machines of uw onderdelen te laten poedercoaten.

Ga vooruit een laat uw machine of bepaalde onderdelen poedercoaten

Bescherm uw materiaal in een kleur naar keuze en zorg dat corrosie en extreme weersomstandigheden geen schijn van kans meer maken. Wanneer u kiest om uw grote machine of bepaalde onderdelen ervan te poedercoaten, gaat u voor een professioneel, strak en milieuvriendelijk resultaat. Bereik een hoge dichtheid met slijtvastheid en kies voor het poedercoaten van zware onderdelen.

Optimale bescherming van uw materiaal

Of u constructiedelen wilt poedercoaten, grote machines wilt aanpakken of een onderdeel van een machine wilt behandelen, onze professionals zorgen in alle gevallen voor een sterk staaltje werk. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. behandelt constructies van grote afmeting en een hoog gewicht. Zo kunt u grote machines of onderdelen van een machine laten behandelen van de volgende afmetingen:

  • Gewicht tot wel 10 ton
  • Lengte van 15,5 meter
  • Breedte van 3,2 meter
  • Hoogte van 3,2 meter

Laat uw constructie zo snel mogelijk beschermen

Zorg ervoor dat uw materiaal zo langer meegaat, optimaal functioneert en slijtvaster is dan voorheen. Laat u daarom adviseren door een van onze experts en ga vooruit met uw bedrijf. Wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar meer informatie? Vul dan ons contactformulier in, mail naar productie@stralenpoedercoaten.nl of kom langs in onze zaak in Helmond.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.