info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Landbouwmachines poedercoaten

Bescherm uw landbouwmachines of andere mechanisatie voor de landbouw door middel van poedercoaten en verleng eenvoudig de levensduur van uw materieel. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. zorgt ervoor dat uw machines nog beter bestand zijn tegen invloed van buitenaf, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Kies om uw landbouwmachines of andere mechanisatie te poedercoaten en verbeter de situatie in de landbouw voor uzelf.

Bescherm uw landbouwmachines tegen weersomstandigheden door middel van poedercoaten

Een loopbrug, een brandtrap of het afbakenen van een terrein: hekken zijn bij ieder bedrijf terug te vinden. De constructie zorgt voor bescherming van uw werknemers en waarborgt de veiligheid. Wanneer u uw hekken of een aantal onderdelen van uw hekwerk laat poedercoaten, doet u daar op een stijlvolle manier een schepje bovenop. Op een milieuvriendelijke manier kiest u voor een slijtvast resultaat, dat sneller en sterker is in vergelijking met bijvoorbeeld spuitlak. Zo beschermt u eenvoudig uw materiaal tegen regen, zon of andere externe factoren.

Verleng de levensduur van uw constructies

Wist u dat u naast het poedercoaten van landbouwmachines ook bij ons terechtkunt voor het aanpakken van andere mechanisatie in de landbouw? Van brandtrappen en hekwerken tot mesttanks en andere constructieonderdelen, onze specialisten zorgen ervoor dat de levensduur van uw mechanisatie in de landbouw aanzienlijk wordt verlengd met behulp van poedercoaten.

Schakel onze hulp in en bescherm uw materieel

Wilt u zeker weten dat u nog een lange tijd van uw materieel geniet? Schakel dan onze hulp in via productie@stralenpoedercoaten.nl of vul ons contactformulier in. Bescherm uw materiaal tegen invloed van buitenaf en werk ongestoord in verschillende weersomstandigheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.