info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Hekken poedercoaten

Wanneer u op zoek bent naar een partner die zich bezig houdt met het poedercoaten van hekwerk, bent u bij Meulendijks- Straal- en Conserveringsbedrijf aan het juiste adres. Wanneer u uw hekken laat poedercoaten, doet u er op een stijlvolle manier letterlijk een laagje bovenop. Schakel de hulp van Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. in als u uw hekken, trappen of onderdelen van een hekwerk wilt laten poedercoaten.

Ga voor een tweelaagse poedercoating en bescherm uw materiaal tegen alle weersomstandigheden. Voorkom roest, verkleuring en aantasting van uw hekken en verleng de levensduur door middel van deze poedercoating. Het hekwerk wordt zo langdurig beschermd tegen onder andere vocht, Uv-straling door de zon of andere factoren. Voor ieder werk maken wij voor u graag een passend advies.

Bescherm uw hekken tegen weersomstandigheden met poedercoaten

Een loopbrug, een brandtrap of het afbakenen van een terrein: hekken zijn bij ieder bedrijf terug te vinden. De constructie zorgt voor bescherming van uw werknemers en waarborgt de veiligheid. Wanneer u uw hekken of een aantal onderdelen van uw hekwerk laat poedercoaten, zorgt u dat de delen voor een langere termijn duurzaam beschermd zijn. Op een milieuvriendelijke manier kiest u voor een slijtvast resultaat, dat sneller en sterker is in vergelijking met bijvoorbeeld spuitlak. Zo beschermt u eenvoudig uw materiaal tegen regen, zon of andere externe factoren.

Hekwerken poedercoaten van ieder formaat

Naast het poedercoaten van hekken en onderdelen van uw hekwerk, pakken onze specialisten iedere constructie of alle grote delen tot wel 10 ton met het grootste gemak aan. Op die manier laat u eenvoudig uw hekwerk beschermen in de door u gewenste kleur. Zelfs voor het bewerken van sierhekken staat ons team voor u klaar. Zorg ervoor dat uw materiaal nog jaren zo mooi is als het nu is en schakel de hulp in van onze professionals. Kom ook eens langs in Helmond en bekijk zelf hoe wij de onderdelen van een hekwerk poedercoaten.

Verleng de duurzaamheid van uw hekken en neem contact met ons op

Wilt u er zeker van zijn dat uw trappen en hekwerk nog lang onaangetast blijven? Laat dan uw hekken poedercoaten en ga voor een perfect afgewerkt en strak resultaat. Maak daarom vandaag nog een afspraak door te mailen naar info@stralenpoedercoaten.nl of vul ons contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.