info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Grote producten poedercoaten

Laat de grote producten binnen uw bedrijf poedercoaten en bescherm uw constructies tegen invloeden van buitenaf. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. heeft het materiaal, de kennis en de vakmensen waardoor u eenvoudig de levensduur van uw machines en andere toepassingen verlengt. Kies om uw grote producten te poedercoaten en ga voor een duurzaam resultaat.

Laat uw grote producten professioneel poedercoaten

Een brandtrap, een steunbalk of een machine: het zijn stuk voor stuk grote producten waarbij poedercoaten een goede optie is. Met de beschermende toplaag verlengt u de levensduur van uw constructie, wat u aan het einde van de rit een financieel voordeel oplevert. Ten opzichte van verfspuiten en natlakken is het poedercoaten van grote producten sneller, sterker en slijtvaster. Voeg daaraan toe dat de toepassing ook milieuvriendelijker is en u begrijpt goed waarom u kiest voor het poedercoaten van uw grote producten en zware onderdelen.

Win advies in en ga voor een uitstekend resultaat

Of u nu kleine constructiedelen wilt poedercoaten of onderdelen van tot wel 10 ton onder handen wilt nemen, onze specialisten verlengen op een vakkundige manier de levensduur van uw materiaal. Wilt u weten op welke manier u geholpen kan worden met uw onderneming? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar productie@stralenpoedercoaten.nl of vul ons contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.