info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Constructie poedercoaten

Maak het uzelf gemakkelijk en kies ervoor om uw constructie te bewerken door middel van poedercoaten. Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. pakt de meest zware constructieonderdelen voor u aan, zodat uw voorwerpen beschermd zijn tegen corrosie en extreme weersomstandigheden. Kies voor het milieuvriendelijke poedercoaten en zorg voor een uitstekende bescherming van uw constructie.

Bescherm uw constructie door middel van poedercoaten

Doordat onze specialisten in staat zijn om een constructie met een gewicht tot wel 10 ton te poedercoaten, kunnen uw onderdelen met het grootste gemak aangepakt worden. Dit is te danken aan een specialistisch ophangsysteem, waardoor we iedere constructie kunnen behandelen. Tijdens het snelle en duurzame proces wordt coatingverf in poedervorm gecontroleerd aangebracht, waardoor een strak resultaat wordt behaald. Laat uw constructie poedercoaten en ga voor een coating zonder oplosmiddelen.

Laat uw materialen professioneel poedercoaten

Welke materialen naast een constructie wilt u laten poedercoaten? Van balkonhekken tot brandtrappen en van mesttanks tot dakconstructies: wij helpen u graag. Bescherm uw constructies tegen externe invloeden en kies voor een professioneel, strak en perfect afgewerkt resultaat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om uw constructie te laten poedercoaten? Vul het contactformulier in, stuur een mail naar productie@stralenpoedercoaten.nl of kom langs in onze vestiging in Helmond.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.