info@stralenpoedercoaten.nl

Stuur ons een mailtje

(0492) 52 43 90

Direct contact

Betonvloer coating

Betonvloer Coating, Straal- en Conserveringsbedrijf Meulendijks is expert op het gebied van stralen en heeft vergaande kennis van poedercoaten. Dit zijn bijzondere conserveringstechnieken.

Afgezien van deze diensten, kunt u bij Meulendijks Helmond B.V. echter ook voor de meer traditionele manier van conserveren terecht zoals verf spuiten, oftewel natlakken. Voor elk object, van kunstwerk tot mechanisch apparaat, is een ideaal verfsysteem voorhanden. Het ene systeem heeft ten doel om het object te verfraaien terwijl het andere systeem ertoe dient om het materiaal waaruit het object vervaardigd is, te beschermen. Zo kunnen er diverse verflagen over elkaar heen worden aangebracht die ieder afzonderlijk functionele eigenschappen bezitten.

Een van de bijzondere opties die Meulendijks kan bieden betreft het aanbrengen van een betonvloer coating. Het kleuren van een betonvloer is een handige en prijstechnisch vriendelijke manier om een optisch beschadigde betonvloer op te knappen. Door het aanbrengen van een betonvloer coating oogt iedere industriële locatie weer meteen een stuk vriendelijker en hygiënischer.

Functies van de coating

Betonverf kan diverse functionaliteiten vervullen die van groot belang kunnen zijn ten aanzien van onder andere de veiligheid van mensen die zich op de vloer begeven. Het zorgt onder andere voor een antislip effect. Zo’n coating is bovendien slijtvast en maakt de grove betonvloer ook nog veel gemakkelijker reinigbaar doordat het de poreusheid van het beton wegneemt. Daardoor dringen vloeistoffen veel minder gemakkelijk door tot in de betonvloer waardoor de kwaliteit van de vloer op lange termijn behouden blijft.

Wanneer men bijvoorbeeld kiest voor extra sterke twee-componenten betonverf dan is de betonvloer coating ook bestand tegen benzine en olie. Een dergelijk verfsysteem maakt de betonvloer zeer geschikt voor uiterst intensief gebruik. Heeft u speciale esthetische eisen en wensen? Dat is geen probleem want betonvloer coating kan in iedere gewenste kleur gefabriceerd worden.

Daarom Meulendijks!

Meulendijks zorgt ervoor dat het verfsysteem dat wordt aangebracht volledig gericht is op de soort belasting die de verf en de betonvloer te voorduren krijgen. Zo werken wij veel voor de Offshore en Petrochemische industrie met hoge veiligheidsrisico’s en gevaarlijke stoffen. Onderhoud van vloeren wordt als maar kostbaarder. Daarom kiezen meer en meer bedrijven voor een goede conservering van hun vloer door middel van betonvloer coating.

Meulendijks zorgt er met betonvloer coating voor dat uw betonvloer in uitstekende conditie blijft verkeren en zijn hoog functionele eigenschappen behoudt. Wij hebben zeer veel expertise met het vakkundig aanbrengen van dit type coating. Neem direct contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.