• Stralen, ook op locatie
  • Een van de grootste in poedercoaten
  • Kwaliteit en duurzaamheid

Glasparelstralen

Kies voor een lage ruwheid van uw machines en constructies en laat het professioneel glasparelstralen. Bij Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. zorgen onze specialisten ervoor dat de ruwheid van het oppervlak afneemt, met minder bacteriën die kunnen aanhechten als gevolg. Het voordeel van parelstralen op rvs, is dat vuil minder goed hecht op de constructies. Op die manier geniet u langer van een schoon resultaat, wat positief is voor de hygiëne op de werkvloer.

Dankzij glasparelstralen streeft u naar meer hygiëne binnen uw bedrijf

Heeft u een bedrijf dat zich specialiseert in de farmaceutische of voedingsindustrie? In dat geval is hygiëne van groot belang. Wanneer u kiest om parelstralen op rvs toe te passen, zult u merken dat vuil, bacteriën en overige ongewenste stoffen zich minder snel vormen op uw constructies. Met als gevolg: prettigere werkomstandigheden, een veiligere werkvloer en een verbetering van de hygiëne. Ga voor een glad en schoon oppervlak en laat uw constructies professioneel glasparelstralen.

Voordelen van parelstralen op rvs

Naast het verbeteren van de hygiëne binnen uw bedrijf, zijn er meerdere redenen om uw constructies te laten glasparelstralen. Doordat de oppervlakte gladder wordt, is het oppervlak beter te reinigen, iets dat noodzakelijk kan zijn bij productieprocessen. Daarnaast is het een goedkoper toepassing, is het proces vrij van chemicaliën en verwijdert het eenvoudig de lasverkleuringen. Laat uw productieproces vlekkeloos verlopen en help uw bedrijf vooruit door parelstralen op rvs toe te passen.

Krijg een passend advies dat aansluit bij uw branche

Het maakt niet uit wat voor constructies wij voor u moeten stralen, geen uitdaging is voor ons te groot. Zelfs bij een lengte van 18 meter, een breedte van 5 meter en een hoogte van 6 meter stralen onze professionals constructies tot wel 33 ton. Is uw object groter? Dan is het zelfs mogelijk om bij u langs te komen. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar productie@stralenpoedercoaten.nl en laat ons u helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Ontvang zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.